Mångfald på arbetsmarknaden

0 kommentarer

Dag 7

Dagen började med att vi fick veta att vi om två timmar skulle presentera alla våra förslag inför processledarna . Vi satte oss därför ner och började gå igenom hur vi skulle presentera förslagen, då presentationen för varje förslag enbart fick ta 60 sekunder. Gårdagens uppgift där vi skulle ge varje förslag en beskrivning kom till stor hjälp. Så, halv tolv infann vi oss i ett rum tillsammans med processledarna. Vi presenterade alla förslag vi hittills hade och fick tillbaka deras respons och funderingar som de hade kring förslagen.
Efter lunch som vår grupp tillsammans åt i Nacka Forum, hade vi tid att diskutera responsen vi hade fått. Vi förstod att vi behövde vara mer konkreta med de förslag vi hade. Men att även se till att beskriva exakt vad våra förslag går ut på samt hur de ska genomföras.
Dagen började efter detta att rinna mot sitt slut, men vi hann även med en roligt teambuilding-övning. En av årets ungtinflytandepiloter kom även förbi och berättade kort kring hur hennes uppväxt varit då hon lider av Aspergers. Väldigt spännande och intressant.
På det stora hela var dagen roligt och väldigt givande. Vi har fått respons på våra förslag, så vi har nu en klarare bild om vad vi måste göra den kommande tiden av detta sommarjobb. Den andra veckan börjar nu att rinna mot sitt slut, så vi måste därför se till att verkligen ta tillvara på tiden vi har kvar. I morgon kommer vi förhoppningsvis att komma på mer konkreta lösningar till våra redan existerande uppdrag.
Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Inflytande Piloterna. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar