Mångfald på arbetsmarknaden

0 kommentarer

Dag 6

En annorlunda dag, men en lika rolig dag
Denna dag har inte varit som de föregående. Alla i vår grupp ägnade förmiddagen åt att intervjua bland annat arbetsgivare. Jag (Philip) och Karl Ragnar från min grupp åkte till Sickla för att hitta olika arbetsgivare som vi kunde intervjua angående deras syn på funktionsnedsatta på arbetsmarknaden. Intervjuerna gick bra då vi halv tolv begav oss tillbaka med svar från fyra olika arbetsgivare ,från fyra olika företag.
Eftermiddagen var också annorlunda på det sättet att vi denna dag satt ute i solen och jobbade större delen av eftermiddagen . Uppgiftens mål var att definiera de olika förslagen vi hade, ge dom en beskrivning samt lägga fram argument varför det är  bra förslag.
Vid slutet av dagen kändes det som om vi hade fått lite bättre koll på vad vi hade för förslag samt vad arbetsgivarna upplevde att problemen låg.
Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Ungt Inflytande. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar