Mångfald på arbetsmarknaden

0 kommentarer

Dag 5

Detta är ett citat jag tycker sammanfattar dagen på ett bra sätt:
 “Creativity is inventing, experimenting, growing, taking risks, breaking rules, making mistakes and having fun”
 
Mary Lou Cook
 
Dagen började med ett möte med Lena Dahlstedt Nacka kommuns stadsdikektör. Lena förklarade vikten av vårt uppdrag som vi blivit tilldelade, samt svarade på de frågor vi hade angående hur tungt våra förslag skulle väga (svaret var tungt).
Efter mötet fick vi träffa Annakin som kommer hjälpa oss att bli mer kreativa under denna vecka. Vi gjorde olika övningar med målet att tänka “outside the box”. Alla grupperna blandade sig även med varandra  för att kunna ta del av andras idéer. Detta visade sig fungera väldigt bra då vi i slutet av dagen begav oss hem med många nya och kloka funderingar och lösningar. Nu gäller det bara att förbereda sig inför morgondagen, då vi kommer att åka och intervjua olika arbetstagare och arbetsgivare runt om i Nacka.
Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Ungt Inflytande. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar