Mångfald på arbetsmarknaden

0 kommentarer

Dag 3

Nacka stadshus
Klockan 9:00 samlades vi alla innanför dörrarna av Nackas stadshus. Efter två dagar i YBC:s lokaler var det dags att byta arbetsplats. För att lära sig hitta i Nackas stadshus (som är arbetsplats till över 700 arbetande i Nacka) fick vi en rundtur av Tove Löfgren. Jag måste säga att Nacka stadshus har blivit en otroligt fräsch arbetsplats efter renoveringen som påbörjades 2010.
Dagen fortsatte med en presentation av Matz Gerdau där hand bland annat pratade om kommunen. Direkt därpå var det Thomas Sass och Camillas tur att    berätta om intervjuteknik. Med två väldigt givande presentationer i huvudet var det nu dags för lunch i Nacka stadshus matsal. Under eftermiddagen fokuserade vi på att definera orsakerna till problemet vi har fått i uppdrag att lösa. En väldigt bra uppgift som hjälpte oss förstå vad vi måste göra för att åstadkomma en förändring. Idag kommer vi alla gå hem med många nya lärdomar.
Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Ungt Inflytande. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar