Mångfald på arbetsmarknaden

0 kommentarer

Dag 2

Dags för besök!
Dagen började med att vår grupp fick skriva ett kontrakt angående hur vi skulle jobba i gruppen och formulera våra mål med detta jobb. Det var sedan dags för ett besök av Aviva från UNICEF och höll en presentation om barnens rättigheter. Presentationen var väldigt lärorik och Aviva hjälpte oss även med hur vi skulle  intregera  barnens rättigheter i vårt arbete.
På eftermiddagen fick vi träffa Helena Lindenius som grundligt förklarade vad hon ville att vi skulle komma fram till. Helena förklarade även hur funktionshindrade i nuläget får hjälp ut i arbetslivet. Nu var det dags. Hela vår grupp satte oss ner och började diskutera var vi ansåg att problemet låg. Vi började även diskutera vilka vi ville åka och intervjua angående vad de tyckte om funktionshindrades möjligheter till att få jobb.
Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Ungt Inflytande. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar