Kultur & Fritid

0 kommentarer

Torsdag andra veckan.

Idag har det varit en fantastisk dag. Inte bara för att vi fick mycket gjort utan också för att alla piloter bara blir tajtare och tajtare. Detta fenomen fick vi uppleva då vi startade en gruppövning direkt efter check-in. Vi fick i uppgift att gå runt i rummet samtidigt som vi kände efter vilket tempo som flödade genom gruppen. Det var en otroligt häftig känsla när alla började sakta ner och sedan stannade precis samtidigt utan någon som helst kontakt med varandra! Det är då man känner att man inte bara är en person i gruppen utan också en del av gruppen.

Dagens agenda bestod av flera händelser som hjälpte oss en bra bit på vägen. Vi började med att ha ett möte med våra uppdragsgivare där vi fick svara på vissa frågor som uppstått under arbetets gång. Sedan var det dags att ta porträttsfoton samt gruppfoton som ska användas vid ett senare tillfälle. Sedan var det dags att samla in lite data. Vi delade upp oss för att intervjua ungomar. Tre personer gick till Nacka Forum och två stycken åkte till Fisksätra . De resterande två personerna stannade kvar för att få tag på kommunens teknikavdelning samt att de “briefade” vår projektledare om arbetets gång. Till sist tog vi på oss sex olika perspektivshattar för att kunna gå in och analysera varje liten vrå av våra idéer. Detta innebar att vi blev tvungna att ta farväl av en idé men ur askan av den gamla idén steg en ny idé upp och i slutändan blev vi väldigt nöjda. Sedan avslutade vi som vanligt med en check-ut och gick hem med känslan av att vi kommit ännu ett steg närmare projektets mål och ännu ett steg närmare varandra.

Philip Olsson

Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Ungt Inflytande. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar