Livliga raketer

0 kommentarer
Hör och häpna kära inflytandepiloter och statsborgare!
Om exakt en vecka befinner vi oss i en sal på Nacka Statshuset och presenterar det vi gjort under de två senaste veckorna. Om exakt en vecka lämnar vi lokalen i arbetscentret ute i Fisksätra. Om exakt vecka kommer vi inflytandepiloter att separeras och återgå till våra vanliga rutiner. Men om exakt en vecka vill jag inte lämna mina kära kamrater eller varken avsluta vårt arbete. Om exakt en vecka önskar jag att jag hade Love’s önskade superkraft. Jag önskar att jag kunde gå tillbaka i tiden.
I begynnelsen på arbetsdagen framförde vi vår traditionella incheckning. Denna incheckning gick ut på att berätta om ett behov man hade för dagen samt vad som får en att skratta. Väldigt många sa att deras behov var att få alla idéer nedskrivna och andras behov var vägledning och peppning.
Därpå fortsattes dagen med ett miljöskifte. Vi inflytandepiloter tillsammans med våra processledare lämnade byggnaden och gick ut till holmen nere vid Fisksätra. Jag tycker att det var skönt att komma ifrån arbetscentret och att påbörja dagen ute i naturen. Detta gav mig ett nytänkande och var mycket stimulerande. Jag kände hur idéerna signalerades från hjärnan till fingarnaspetsarna som sprudlande nästintill livliga raketer. Vår uppgift ute vid holmen var att komma på 60 slogans som vi skulle använda som huvudrubrik. Detta mål nådde vi efter knappt 40 minuter.
Klockan närmade sig halv tolv och vi återvände tillbaka till vårt revir. Nu var det dags för lunch, vilket tillförde piloterna med energi inför dem resterande timmarna på det bästa sommarjobbet någonsin. Därefter var det dags att arbeta på riktigt och det märktes hos bägge grupper. It-gruppen rusade till datorerna som om de var med i OS, medan Anniken och Maria tog dialoggruppen till dansrummet för en diskussion gällande en del oklarheter. Vi diskuterade om hur vi låg och hur gruppen fungerade. Vi kom fram till att det är väldigt pratigt i gruppen och när vi väl arbetar så stannar vi upp och går in i andra riktlinjer som inte hör till ämnet. Dock är det förmedvetna promblemet granskat och jag hoppas att vi i framtiden kan kringgå det. Efter den heta diskussionen gick vi igenom varje idé väldigt noggrant, vilket framförallt gav mig en större inblick i varje idé.
Därefter var det dags för dialoggruppen att sätta sig vid en dator och låta kreativiteten flöda på. Det var verkligen dags att arbeta intensivt och satsa på de idéer vi hade efter att dödat Mark’s fina idé. Vi gick snabbt igenom all ideér och alla valde en varsin idé att fördjupa sig i samt renskriva på datorn. Dagen närmade sig mot sitt slut och vi checkade ut med vad vi var nöjda med under veckans gång. Personer i gruppen sade saker som att veckan hade gått för snabbt och andra sa att de verkligen längtade till redovisningen på Statshuset. Jag kan inget än att instämma. Tiden har verkligen gått allt för snabbt, men vad säger man? Tiden går fort när man har roligt! Det har verkligen varit roligt att få lära känna 12 stycken otroligt fina eldsjälar som alla har olika personlighetstyper. Ni är alla så otroligt duktiga!
Det var allt för bästa bröderna, Sagal och Nico.
A quick shout out till Amin som ska till Way Out West, whoop! Se till att ta massa kort på A$AP rocky, Odd future och Frank Ocean, är du bussig! Må bäst kära processledare.
/ Sagal och Nicoleth, flitiga inflytandepiloter
Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Ungt Inflytande. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar