På väg mot ett gemensamt mål

0 kommentarer

8 augusti 2012, en av de mer händelserika dagarna på Ungt inflytande. Dagen börjar med ett miljöskifte. Ut ur de något uttjatade lokalerna i Fisksätra sätter Ungt inflytande fart mot Dieselverkstaden. På ny plats och med ett friskt sinne penetrerar 2012 års inflytandepiloter idéerna från dagarna före. Medans idéerna lite smått tar form under inflytandepiloternas varma omtanke. Fokusen och arbetsmoralen är på topp medan samtal rings till personer på t.ex. Malmöinitiativet för inspiration och vägledning.

Men inte nog med det, nej. Efter en snabb och kanske inte överdrivet näringsrik lunch sätter piloterna av mot Sveriges Television. Där har nämligen Amanda, en av årets piloter, bestämt träff med några av UR:s personal. När du arbetar med lärande och framför allt när du arbetar med elektroniskt lärande finns det nog ingen mer kvalificerad personal än just hela Sveriges försörjare av internet och film baserade läromedel. I ett luftigt rum i UR-huset samlas vi piloter och projektledare från UR. Efter en kort presentationsrunda tar Amanda till orda och förklarar vad vi som Ungt inflytade har till uppgift. Efter 2 timmars utbyte av idéer och erfarenheter lämnar Ungt inflytande UR:s lokaler med nya lärdomar och framför allt en känsla av att projekten är på väg åt rätt håll.

Som jag skrev i början är det inte många dagar som har varit så händelserika som idag. Jag skulle mycket väl ha kunnat skriva sidor om dagens samtal med UR och hur våra idéer tar form. Men som den något fåordiga person jag är, nöjer jag mig med att skryta om att jag fick vara med. Ett privilegium jag är oerhört stolt och glad över att ha tilldelats.

// Adrian, en av 13 piloter på väg mot ett gemensamt mål

Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Ungt Inflytande. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar