Givande Fredag!

0 kommentarer

Fredagen inleddes inte i Fisksätra arbetscentrum, utan på två olika håll i Nacka. De sex som arbetade med att förbättra IT i skolan möttes upp i Sickla, och resterande sju som sysslade med att förbättra Nackas medborgardialog möttes upp i stadshuset. Det var en regnig om ändå pigg och förväntansfull fredagsmorgon.

I stadshuset möttes inflytandepiloterna av Sabina Rodén, chef för kontaktcentrum i Nacka. De fick en givande timme för frågor och övrig diskussion kring dagens problem med medborgardialoger. Samtidigt pågick i Sickla research kring IT i skolan, en enkät togs fram av inflytandepiloterna, som gav en del svar på saker som tidigare varit oklara om dagens situation.

Efter lunch lyckades “medborgargruppen” få tag i Dag Elfgren i Dieselverkstaden. En halvtimmes snack stod på agendan, ett så kallat förutsättningslöst möte, då inflytandepiloterna fått Dags kontaktuppgifter bara en timme tidigare i stadshuset. Det förutsättningslösa mötet gav inflytandepiloterna otroligt mycket, framförallt förutsättningar, att lyckas.

Dagen avslutades med teambuilding och övningar som stärkte gruppen. Man fick öva sig på tala inför varandra, och att vara en bra lyssnare. År 2012;s inflytandepiloter har alla möjligheter att lyckas med allt. Mot oändligheten, och vidare!

Felix & Amin, assisterande processledare 2012.

Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Ungt Inflytande. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar