Stämningen är på topp!

0 kommentarer

Idag skulle vi ta med oss och berätta om något föremål som betydde mycket för oss. Det var ett sjukt kul sätt att få reda på mer om alla nya människor som man nästan redan kan kalla vänner.
Arbetet kickade sedan igång direkt med att Mats Bohman och Pia McAleenan, våra uppdragsgivare från kommunen kom på besök för att noggrant presentera våra två stora uppdrag som vi ska jobba med de kommande veckorna. Vi fick en mycket klarare uppfattning om vad uppdragen innebar och hur vi skulle ta oss an dem och jag tror att folk redan har börjat klura på smarta lösningar. Jag ser hursomhelst mycket fram emot att få jobba med dem och idag fick jag lära mig av tidigare års inflytandepiloter att processen är minst lika givande som resultatet.
Stämningen är efter ett flertal teaterövningar och teambuildingslekar på topp och gruppen känns allt mer sammansvetsad. Efter att ha hört Felix och Amins redovisningar om tidigare års Ungt Inflytande tror jag inte att jag är ensam om att vara sjukt taggad på vad som komma skall.
I slutet av dagen fick vi uppgiften att gå ut och fota något som representerade gruppens succé. Vi thinkade outside the box och gjorde en film istället där vi tillsammans löste ett pussel. Det var coolt.

Fred ut
-Mark von Niman, inflytandepilot

Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Ungt Inflytande. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar