Nackas innovationsgala!

0 kommentarer

Halloj! Igår ägde Nacka Nästa stegs (läs mer här!) innovationsgala rum! Själv var jag där som jurymedlem och representant för Ungt Inflytande vilket var sjukt roligt! Vi i juryn lyckades helt klart komma överens om en värdig vinnare, vars bidrag faktiskt har väldigt mycket med elevinflytande att göra. Jättekul tycker jag!

För övrigt var det en väldigt fin kväll, maten var toppen, alla var uppklädda och Stockholms improvisationsteater som stod för underhållningen gjorde ett toppenjobb! Dessutom fick bidraget Översiktsplansambassadörerna, vars arbete har sin grund i Drömsamhället 2030-gruppen som var med i UI 2010, ett särskilt hedersomnämnande vilket gjorde mig lite extra stolt!

Tack för en fin kväll alla piloter, och alla andra som var där!

Lisa Bäckström, Inflytandepilot

Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Inflytande Piloterna. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar