Back from Youth Camp 2011

0 kommentarer

Över 200 ungdomar samlas på samma plats för ungdomars inflytande och rättigheter. Vi har deltagit i workshops kring genus, kommunikation, EU, ungdomars arbetslöshet och demokrati. En workshop handlade till och med om att man borde sänka rösträtten till 16, häftigt eller hur? Denna idé som jag stödjer till fullo och hoppas blir verklighet. Men för att detta ska bli en succés vill jag först se att skolan lyckas skapa engagemang för demokrati och lyckas vara en plattform för ungdomars inflytande… Så det kanske kan ta ett tag.

Jag hoppas att jag får delta i ett Youth Camp 2012, ett som kanske till och med är i Nacka? För dessa som togs upp måste fortsätta diskuteras för att en förändring ska ske. Vi är nu med i början på något nytt, och jag hoppas iallafall att vi inte släpper detta och låter det bara vara ett minne av hårda sängar, spännande diskussioner, sömnbrist och engagemang. Att inte fortsätta vore en förlust.

Ebba, Inflytande Pilot

Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Inflytande Piloterna. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar