En vecka kvar…

1 kommenter

Så är andra veckan på Ungt Inflytade till ända. Endast fem arbetsdagar återstår och det var med blandade känslor jag lämnade Järlahuset idag. Det har gått så vansinnigt fort och jag har svårt att greppa att jag bara har känt mina kollegor i några dagar; det känns snarare som att vi har varit vänner i flera år. Ingen dag har varit den andra lik heller; idag fick vi t.ex. bygga våra visioner i lego. Hur ofta får man göra sånt på jobbet? Det är det som är det underbara med Ungt Inflytande, man lär genom lek och det funkar, fantastiskt nog. Genom legobyggandet fick vi våra idéer en mycket bättre struktur och vi fick massor av positiv feedback från ledarna. Kändes härligt med tanke på att det har varit ganska kämpigt den här veckan. I onsdags tror jag att vi alla som är med i Socialtjänstgruppen upplevde en rejäl svacka, vi fastnade i en diskussion där vi inte kom någon vart och frustration och negativ energi låg i luften. Men jag har lärt mig att det är en del av den kreativa processen, man måste köra fast någonstans på vägen för annars utvecklas man inte. Som tur är hade vår kära ledare Anniken lagt upp en plan för oss nästa dag och hjälpte oss att få ordning på arbetet. En eloge till henne!

Som avslut vill jag bara säga att jag tycker om mina kollegor så fruktansvärt mycket att jag knappt finner ord. Utan er hade min sommar varit betydligt tråkigare! Massa kärlek till era alla och se till att tagga inför nästa vecka nu!!!

Josefine Sommarström, inflytandepilot

Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Ungt Inflytande. Bokmärk permalänken. 1 kommentar