När orden inte räcker till

1 kommenter

I fredags gjorde vi en övning jag tror skulle kunna förändra världen. Lite kortfattat gick den ut på att person ett berättar för person två vad man tycker är det absolut bästa med dem och i gengäld få höra vad det absolut bästa med en själv är. Jag som person växte otroligt mycket av övningen men insåg också att det är en övning där alla inte bara måste vara mogna utan också ganska självsäkra. Som tur är är dessa två egenskaper inget mina kollegor lider brist på och jag bestämde mig för att författa en liten text tillägnad dem.

Värden stannar upp och tar ett andetag när jag försöker förklara hur mycket jag tycker om mina kollegor och ledare. På eftermiddagarna när jag landar hemma efter jobbet har tankarna tagit slut för en dag och när jag lägger mig i sängen märker jag hur kroppen bara vill vara och bestämt sig för att sömn inte är så viktigt längre.

Forskare säger att träningsvärk är den enda bra värken men då vill jag tillägga att detta endast gäller om den kommer för att jag har lett ”för mycket”.

Orden för hur bra jag trivs med mitt jobb räcker helt enkelt inte till. Kärlek till er alla, tillsammans kan vi rädda världen!

Love Björk, Inflytandepilot

Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Ungt Inflytande. Bokmärk permalänken. 1 kommentar