Kreativiteten flödar i Järlahuset

0 kommentarer

En vecka har gått och intrycken är många. Den första veckan i Ungt Inflytande har bestått av intressanta föreläsningar, normkritik, namnövningar, idéutveckling och att stimulera kreativiteten. Väggarna i Järlahuset har fyllts av post-it lappar med idéer, frågor och tankar och engagemanget växer för varje dag. Nästa vecka kommer inflytandepiloterna att köra igång med uppdragen ordentligt och få jobba med idéutveckling och idékonkretisering för att sedan komma igång med rapporterna. Stämningen i gruppen är på topp och alla är sugna på att komma vidare i arbetet.

 Igår fick inflytandepiloterna tillverka sina egna framtidsglasögon:

 

Siri Jonasson, projektassistent

Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Ungt Inflytande. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar