Nu kör vi!

0 kommentarer

Det var en förväntansfull, positiv och något nervös grupp som möttes idag i Järlahuset i Nacka för att arbeta med Ungt Inflytande 2011. Dagen vi alla med stora förväntningar hade väntat på i månader var äntligen här – det var dags för Ungt Inflytande att ta sin början!

Efter ett välkomnande med både musik och tilltugg möttes årets inflytandepiloter av ett minst lika nervöst gäng process-och projektledare som drog igång projektet med namnövningar och indtroduktion. Introduktionen av årets två sjukt spännande uppdrag väckte många nya intressanta idéer, tankar och frågor som kommer utvecklas under projektet. Det känns jättekul att äntligen sätta igång och att få chansen att vara med under hela processen med världens mest spännande sommarjobb!

Siri Jonasson, projektassistent

Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Ungt Inflytande. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar