Kom så förändrar vi världen!

0 kommentarer

Idag var jag tillbaka i Lärkan. Minnen från sommarens tre veckor med Ungt Inflytande poppade upp i huvudet titt som tätt, och jag påmindes ständigt om vilken härlig och kul tid vi hade tillsammans under de där tre veckorna sommaren 2010.

Idag var jag fylld av en stor förväntan, dock inte på samma sätt som första dagen med UI i somras som förutom förväntningarna även innehöll en liten klick nervositet.

Nej, idag var jag istället otroligt spänd på rekryteringen av årets Ungt Inflytande-deltagare! Eftersom årets rekryteringsprocess sker på ett annorlunda sätt – nämligen genom något så innovativt som en anställningsworkshop – var det så klart lite extra spännande. Det är ju så kul och intressant att se människor i gruppsammanhang växa tillsammans!

Och varje gång jag håller på med något kring Ungt Inflytande så fylls jag av en sjukt stark övertygelse av att precis vad som helst går att genomföra, ingenting är omöjligt.

Kom igen så förändrar vi världen tillsammans!

Lisa Bäckström, inflytandepilot

Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Ungt Inflytande. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar