Sök du som vill göra skillnad

0 kommentarer

Hej alla nyfikna läsare!

Idag möttes ett gäng av oss Ungt Inflytandepiloter upp för att diskutera kring rekryteringen för 2011 Ungt Inflytandepiloter. Samt vad våra roller som äldre piloter kommer att bli denna sommar. Nya geniala rekryteringsprocesser kommer att dominera processen denna vår. Jag önskar nästan att jag fick söka till detta års Ungt Inflytande som kan vara en av de bästa erfarenheter du kan önskas att få. Efter att ha fått ta del av årets uppdrag och upplägg för själva processveckorna, skulle jag inte tveka en sekund med att ta chansen att växa både som individ och i grupp och söka till världens bästa sommarjobb Ungt Inflytande 2011.

Inflytandepilot Åsa checkar  ut!

Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Ungt Inflytande. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar