Utvecklingsdagar på Graninge Stiftsgård

0 kommentarer

Hej, alla läsare!

Nu så ska det skrivas i bloggen, minsann!

På söndag förra veckan, den tionde Oktober, och måndag den här veckan så hade vi Inflytandepiloter från både åren 2010 och 2009 samlats i Graninge Stiftsgård! Under dessa två utvecklingsdagar fick vi inte bara återse varandra, möta nya personer och njuta av den underbara utsikten, vi tillbringade också en stor del av tiden åt att vara konstruktiva. ;)

Vi ska ta Ungt Inflytande vidare! Det har förts många disskutioner, det har fötts många idéer och många andra fler aktiviteter för att utveckla våran ide om hur vi ska göra detta – och dessa två dagar har varit en rejäl språngbräda.


Vi är redo att köra på!

Tack och hej, leverpastej!

Tua Wester, Inflytandepilot

Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Ungt Inflytande. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar