Workshop om karriärgallerian I Fisksätra

0 kommentarer

Hallå käre bloggläsare!

Idag var jag och ett par inflytandepiloter på besök i stadshuset för att ge lite input på Nacka kommuns spännande projekt “karriärgallerian”. Där fick vi bland andra träffa Malin Westerback, projektägare för ArbetslinjeN och karriärgallerian, som gick igenom lite vad projektet handlade om. Efter en kort powerpoint-redovisning körde vi igång med ett slags open space café, där vi fick bidra med våra tankar. Det handlade mest om hur vi ungdomar ville bli kontaktade/informerade om karriärgallerian, och vad kommunen kunde göra för att vi skulle vilja besöka den i framtiden. Vi pratade även lite kort om kommunens hemsida och hur de skulle kunna göra den roligare och mer besöksvänlig.

Det pratades också om att karriärgallerian skulle kunna bli en egen arbetsgrupp (eller “skepp” som vi kallar det i vår organisation Inflytandepiloterna) så vi kan jobba mer långsiktigt och seriöst med att hjälpa kommunen att marknadsföra satsningen, något som i alla fall jag känner mig väldigt positiv inför!

Summa summarum var det en spännande och mycket givande workshop, för båda parterna, som jag uppfattade det och det kom upp flera riktigt bra idéer!

Tjingeling! /Karolina Thydell

Inflytandepiloter i regnet!

Intensiv diskussion om hur man når unga i Nacka – ingen homogen grupp direkt!

Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Ungt Inflytande och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar