Återträff!

0 kommentarer

Hej och hå! I måndags hade vi en återträff då nästan allihopa kunde vara med. Vi bestämde att vi ska åka på en utvecklingskonferens i oktober, då vi i lugn och ro ska komma fram till hur vi vill köra vidare nu. Det tror jag kommer bli skoj! Vi får även en hel del förfrågningar som vi diskuterade lite hur vi ska ta oss an, det är mycket som händer vet ni!

Igår var jag själv på stadshuset som representant för drömarbetsplatsgruppen, och blev intervjuad för en taltidning för synskadade. Hur spännande som helst, och jag hoppas och tror att resultatet blir bra!

Det var allt från nu, jag vet att ett gäng är och genrepar inför sopplunchen den 28 september i skrivande stund. Spännande…

Simma lugnt! /Lisa Bäckström, inflytandepilot

Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Ungt Inflytande. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar