Möte med mediaskeppet

0 kommentarer

Efter en miss med tiden på ett facebook event så flög inflytandepilot Ludwig Widén solo med Klara Kviberg och Nacka kommuns komunikationsdirektör Ann-Sofie Mårtensson på Mediaskeppets möte nu i tisdags!

Trots brist på Co-pilots så klarade vi oss bra, men det är svårt att föra en talan för alla, speciellt om hur vi vill synas i framtiden. Hur som kom vi på lite förslag, vissa bra, andra mindre bra, vissa vanliga och uttjatade, men andra roliga. Så nu ser vi fram emot att ta tag i det här och visa vilka vi är, det ska bli kul :)

Jag vill inte avslöja någonting i förväg, så en fortsättning kommer! Tills dess får ni grubbla lite, hur som ungdomar borde vi synas?

Inflytandepilot Ludwig Widén

Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Ungt Inflytande. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar