”Vi inflytandepiloter kräver inte en lämplig ålder, vi kämpar för allas inflytande”

0 kommentarer

Hej allihopa! Idag är det inflytandepilot Ludwig som skriver.

Det ösregnar verkligen ute och jag har precis traskat hem i det, inte så roliga, men heller inte så hemska vädret. Finns ju inget dåligt väder, bara dåliga kläder, men det tycker inte mitt hår just nu, borde skaffa mig en mössa.

Idag, i frånvaro av både Klara Kviberg, Maja Frankel och Fabian Lien presenterade jag, Lovisa, Åsa och Alrik vår grupps arbete för Miljö och stadsbyggnadsnämnden! Det var spännande och krävande. Men det blev väldigt bra till slut, de verkade nöjda och vi fick väldigt trevlig feedback. Vad de var mest nöjda med var vårt perspektiv på hur ungdomar och folk i allmänhet kommer vara i framtiden, hur vi kommer dela med oss och hjälpa varandra hellre än att själva gynnas. Vi hade även några på plats som arbetade med Orminge och de utlovade att sno några av våra idéer, och självklart referera till oss! ;)

Vår vision verkar även mycket lovande :)

Idag känns det som vi har överkommit en stor utmaning, vi har tagit ett stort steg i rätt riktning. Presentationen som vi hade problem med tidigare är omgjord och allt klickade bra, sjukt stolt över gruppen och det känns bara allmänt bra här i väntan på fler uppdrag. Vi verkar klara oss själva från och med nu, stoort framsteg! Nästa presentation är 14 september och jag och Alrik taggar på som aldrig förr! :)

Tills dess kämpar jag emot att göra om allt för mycket i vår presentation, varje gång jag går igenom presentationen hittar jag små saker som jag tänker över, nya idéer kommer och jag blir mer och mer nyfiken på Hur Bra Det Här Egentligen Kan Bli om vi bara jobbar lite extra, känns jättebra! Nu får vi ta tag i att göra ett Drömsamhälle 2030 2.0!

Vad sägs till exempel om att göra om “Hej främling”, “Hej vän” till sNacka?  ;) En underbar idé, enligt mig, som flickvännen min kom på! Cred till henne!

Nu ska jag kämpa på med lite annat här i hemmet, som att äta lite!

Inflytandepilot Ludwig Widén checkar ut!

Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Ungt Inflytande. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar