Kärnmöte!

0 kommentarer

Halloj alla inflytandepiloter och alla andra godingar!

Idag hade kärnan, dvs. vår “ledningsgrupp”, ett litet möte tillsammans. Efter en check in på vad som har hänt i våra liv sedan sist så började vi snacka lite om hur vi ska fungera som organisation/företag/nätverk. Vi pratade även om bl.a. vilket namn vi ska ha (Ungt Inflytande – Inflytandepiloterna kanske?), den här bloggen, och om vi kanske ska ha någon rolig logo. Det vi tog upp mest var dock hur vi i kärnan ska organisera oss, när var och hur ofta vi ska ses osv. Vi har en liten träff inplanerad den 15 augusti kan jag avslöja!

En liten tanke slog oss också mitt i allt; hur många lärare känner egentligen till FN:s barnkonvention? Hur vore det om vi inflytandepiloter fick chansen att föreläsa för lärare om barnkonventionen? Rätt häftigt tänkte vi. Vi får se vad som händer helt enkelt!

Stay tuned! Lisa Bäckström, Ungt Inflytande

Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Ungt Inflytande. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar