It’s a Beautiful Day

0 kommentarer

Det är blandade känslor i blickarna som möter mig när jag ser runt i salen där presentationerna ska hållas. Nervositet, jävlar anamma och förväntan syns i ögonen på de församlade. Presentationsgruppen ska snart upp och vara helt insaneligt grymma men det vet de inte om än så nu är de jättenervösa.

Åtta timmar senare sitter vi utan för byggnaden M7 och checkar ut, de tre veckorna av ungt inflytande har nått sitt slut. Vi checkar ut på våra förväntningar på framtiden i ungt inflytande och vad vi tar med oss från de här tre veckorna. Det är vackra ord som sägs om både varandra och ungt inflytande. Det är starka känslor i luften och både gråt och skratt hörs.

Vi känner alla stolthet över vad vi har åstadkommit under dessa tre veckor och efter dagens presentationer. Samtidigt som det känns som ett slut är det en början.

Tack


Åsa Ström, Pontus Roseen, inflytandepiloter 2010

Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Ungt Inflytande. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar