Dagens svåra val

0 kommentarer
Idag har varit den svåraste dagen hittills (enligt gruppens alla aktörer). På morgonen hade Eli en genomgång i retorik och presentationsteknik. Från denna genomgång fick gruppen, i sin helhet, en starkare uppfattning av hur man kan väcka eller förlora intresse från publiken.

På lunchen åt vissa på Texas Burger Co. ”Det var mättande och till allas belåtenhet” sade en av modiga inflytandepiloterna.

På eftermiddagen stod alla inför det svåraste valet hittills i Ungt Inflytande: inom de två projektgrupperna skulle samtliga inflytande piloter välja en fokusgrupp, vilket var koncentrerade på olika områden av slutförandet av projektet. Detta skapade stor osäkerhet hos många, ”Nej jag står här mitt emellan, fast lite mer åt det hållet”. Efter en mycket blodig gruppuppgörelse löstes problematiken genom sunt förnuft och välutförda diplomatiska aktioner. Därefter arbetade fokusgrupperna enskilt i ett frenetiskt tillstånd. Förutom en inflytandepilot, som för det mesta dansade genom korridorerna och spridde positiv energi, samt bidrog till en god atmosfär.

Vid dagens slut summerades gruppernas framgång i arbetet, därefter checkade vi ut med frågan: ”hur ser dina morgonrutiner ut?”. Detta uppskattas mycket, och således avslutades dagen glatt.

Lucas Myrberg och Fabian Lien, inflytandepiloter 2010

Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Ungt Inflytande. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar