Uppdragen utdelade och grupper satta

0 kommentarer

Fyra dagar har gått sedan vi drog igång med Ungt Inflytande 2010 och vi har nu delat in oss i två grupper.

Den gruppen som jag är med i arbetar med drömarbetsplatsen 2010. Idag har vår grupp dels fått chansen att tycka till om en hemsida som heter JämförareN, där man kan jämföra bl.a. olika skolor och förskolor. Vi såg en hel del saker som var bra med den, men också en del saker som kunde göras ännu bättre, så vi hoppas att de som arbetar med hemsidan kommer ta våra åsikter till sig. Det tror jag att de kommer att göra.

Vi har även kommit igång och börjat spekulera över och diskutera hur vi kan utforma vårt projekt om drömarbetsplatsen 2030. Vi kom fram till att vi ska research:a lite om vilka styrkor och svagheter arbetsplatser har i dagens läge, och också fråga andra nittiotalister för att få lite inspiration om vad som kan tänkas vara drömarbetsplatsen 2030.

För övrigt är det en grym stämning i Ungt inflytandegänget och det känns verkligen som att alla är väldigt engagerade. Härligt tycker jag!

Lisa Bäckström, deltagare Ungt inflytande

Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Ungt Inflytande. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar