Ungt inflytande 2009 – en framgångssaga!

0 kommentarer
Andra dagen i Ungt inflytande fick vi besök av Emil Claesson och Ebba Andersson från Ungt inflytande 2009. Deras arbete med morgondagens skola har blivit en uppmärksammad historia! Deras arbete ”Morgondagens skola – en drömfabrik” (finns att ladda ner här) har de presenterat ett tjugotal gånger, både i och utanför Nacka, bland annat på rektorsakademin, för lärare, för ungdomsråd i Danmark och för skolpolitiker Järfälla kommun.

Emil och Ebba berättade om deras tid i Ungt inflytande, hur de tog sig an uppdraget och framför allt vad de kom fram till. Men de gav också en massa tips och råd till årets deltagare så som att ”Våga vara lite radikala – ta hellre höjd än att säga det självklara!” Ebba poängterade också att Ungt inflytande blir vad gruppen gör det till; ”Ungt inflytande är världens största chans att utvecklas som person och förändra på riktigt – jag hoppas verkligen ni tar vara på den”.

Under eftermiddagen arbetade vi med skådespelaren Eli Ingvarsson med teambuilding. En intensiv och tankeväckande dag!

Maja Frankel

Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Ungt Inflytande. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar