iSmart -arbeta smart och digitalt

0 kommentarer

Nu drar vi igång med en ny satsning på att öka den digitala kompetensen i de kommunala förskolorna i Nacka. Jag tillsammans med Elisabet Wahlström har tagit fram ett utbildningspaket som vi kallar för iSmart. Nu i oktober startar vi med en kurs för förskolechefer och en kurs för teknik ovana pedagoger. Under kursen för förskolechefer fokuserar vi på “ledarskap i ett digitalt samhälle “, syftet är att få cheferna mer delaktiga i det digitala arbetet ute i deras verksamheter, samt att ge dem tips och verktyg som förenklar och effektiviserar deras egna arbete som ledare. I nybörjarkursen fokuserar vi på att bekanta oss med iPadens funktioner samt börjar titta på hur den kan användas som ett pedagogiskt verktyg.

Till våren startar vi upp ytterligare en kurs med syftet att fördjupa den digitala kompetensen hos de pedagoger som redan arbetar digitalt. Vi har även en annan spännande grej på gång med den nyheten får ni vänta på ett tag till……

Ni kan följa vårt arbete på  Twitter: @ismartnacka

Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar