DN på besök

1 kommenter
Förra tisdagen hade Ringgården besök av en journalist och en fotograf från DN. De var hos oss för att se hur vi på Ringgårdens förskola och Nacka kommun arbetar med iPads i förskolan.

Barnen tillsammans med en pedagog visade hur man på ett pedagogiskt sett kan använda iPaden i utepedagogiken. Med Småkrypappen gick vi omkring på gården och letade efter kryp utan ben, med ett ben, två ben, fyra ben, sex ben och åtta ben. Detta intresserade många barn i gruppen och alla var med och letade, kom med idéer, sjöng och dokumenterade. När vi hittat några kryp tittade vi på bilderna vi tagit med hjälp av appen och räknade ben, tittade på färger och sjöng om krypen.

Detta reportage kommer ut i DN Söndagsbilagan någon gång i September så håll ögonen öppna.

 

Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Förskola, Lek, Språk och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken. 1 kommentar