PuppetPals

0 kommentarer

20130325-161547.jpg

Vi arbetar med hjältar i vårt projekt. Där en grupp intresserat sig av prinsessor. Då har vi använt oss ut av PuppetPals. Barnen klädde ut sig till prinsessor , sen fotografera vi dem till appen där de sen fick spela in sina egna prinsessroller med sina egna namn ex.prinsessan Ebba. De fick dramatisera sina roller och agera med sitt tal som vi samtidigt spelade in.Sedan tittade vi och lyssnade gemensamt på den inspelade pjäsen.
Vi har även skapat våra hjältar i gips och i blandmaterial där vi sen fotograferat våra alster in i PuppetPals . Där barnen använt sina hjältar i rollspelet. Denna app har vi fått många roliga stunder med, just nu är det en av mina favorit appar.

 

Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar