Origami, Kreativiteten flödade!

4 kommentarer

Härom veckan använde vi appen Origami på bildlektionen. Jag fick tips om den i gruppen med specialpedagoger. Den gjorde succé hos samtliga elever. Både bland de som älskar att pyssla och de som har lite svårare med finmotoriken. Efter lektionen har det vikts på eget initiativ. Ibland som rastaktivitet, ibland när det krävs en kort paus innan fortsatt arbete. Fungerar också jättebra när vi suttit i individuella samtal för de elever som t.ex. har svårt för ögonkontakt eller som koncentrationshjälp under högläsning. Våra elever går i år 7-9 men det fungerar ända ner i förskoleklass.

20130321-112939.jpg

Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Åk 1-3, Åk 4-6, Åk 7-9, Förskola, Förskoleklass, Fritidshem, Helhet & allsidighet, Lek, Skapande, Specialpedagogik. Bokmärk permalänken. 4 kommentar