Dagens nyheter kommer idag

0 kommentarer

Idag har Dagens nyheter varit på besök och gjort ett reportage hos oss om iPads i förskolan. Reporten Lenita Jällhage ( som brukar skriva om skolfrågor i DN) stannade länge. Kul, hon verkade vara väldigt intresserad av vad vi gör och varför. Pedagogerna Nina, Ushi och Emi på Stensötan fick berätta hur de använder iPaden, vilka appar som testats och vilka fantastiska resultat som redan nu kan ses. Elisabet Wahlström, skolledare på förskolan berättade om visionen och målbilden och hur arbetet dokumenteras i ett s.k. lotusdiagrem som är kopplat till läroplanen för förskolan. Håll utkik, tidningen förväntas komma redan till nu helgen.

Be Sociable, Share!

Om Lena Gällhagen

Skolutvecklare i Nacka kommun. Administratör för nacka skolbloggar
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar