Skolgårdsprojektet önskar GOD JUL

0 kommentarer

Här kommer en hälsning från Skolgårdsprojektet som önskar alla en God Jul och ett riktigt Gott Nytt År!

Tack till alla som har deltagit detta år, de som fortfarande står på kö för att få vara med, samt alla nya sökanden inför nästa år.

Ett stort tack till alla ungdomar som har jobbat hårt för att göra sitt yttersta för barnen, eleverna och personalen på alla skolor och förskolor! Ett stort tack också till alla medarbetare i Nacka Skol- och Hälsoträdgård/ Arbetscentrum som under hösten har hjälpt till på gårdarna!
Alla insatser är ovärderliga!

Nästa år hoppas vi blir lika, om inte ännu mer, kreativt!

Juliga hälsningar från
/Skolgårdsprojektet

Om skolgardsprojektet

Med hjälp av många engagerade ungdomar, lärare, elever, rektorer, tjänstemän samt ytterligare arbetsledare hoppas jag göra mång skolgårdar och förskolegårdar i Nacka mer välkomnande, kreativa och stimulerande att vara på. I Skolgårdsprojektet kommer vi exempelvis att locka fåglar och insekter genom att sätt upp fågelholkar och plantera fjärilsrabatter. De kan ge barnen fascinerande naturupplevelser som i sin tur leda till mer miljömedvetna invånare. Genom att måla olika pedagogiska asfaltmönster (ex. en alfabetsorm) sätter vi färg på en grå gård och kan bland annat stödja barn med inlärningssvårigheter. Vi målar även fantasifulla fasadmotiv, sätter upp välkomnande entréskyltar, bygger samlingsplatser och labyrinter, rensar ogräs, förbättringsmålar lekstugor och övrigt som bidrar till att utemiljön känns mer spännande, ombonad och välkomnande. Vi vill uppmuntra till ett samhälle med delaktighet i och stolthet över våra gemensamma utemiljöer! Mer information om skolgårdsprojektet hittar du på www.instagram.com/skolgardsprojektet eller på www.nacka.se/sommarjobb Vill du komma i kontakt med oss som arbetar med Skolgårdsprojektet i Nacka så skicka ett mail till feriejobb@nacka.se
Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar