Årets innovation: Social Future!

1:a priset i kategorin årets innovation gick till Per Falk, gymnasielärare på Nacka Gymnasium. Innovationen har namnet Social Future och kan sammanfattas som att eleverna själva producerar och genomför seminarium om det som de har lärt sig, för att sedan via internet sprida sina nyvunna kunskaper till omvärlden.

En glad Per Falk tog emot den Nacka producerade statyn föreställande en uppåtgående sprial, (nästa steg symbolen), blommor och prischecken. I sitt tacktal poängterade han att det är eleverna eller ännu mer bestämt hans klass som gjort det möjligt.

Vi säger dock ett stort tack till Per falk för hans kreativa och nytänkande arbete med att skapa ännu mer värde för Nackas medborgare – och framför allt grattis!

Maja Frankel
Det här inlägget postades i Innovationsgalan. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar