Tankar från en av bidragsgivarna till galan

Jag blev uppringd en dag av ett bussbolag som ville höra om jag kunde vara guide i buss runt Nacka. Det var Ektorps Seniorcenter som bussbolaget ringt till först, och personalen berättade att jag guidat nyanställda i buss och då förlagt lunchen där. I den vevan var jag på seminariet om Nacka Nästa Steg och tanken var solklar: detta tar jag en stafettpinne på!

Pia Pantzar på Ektorpshemmet (drivs av kommunen) med kollegor hade jag sedan möte med och vi har redan åkt två turer.
Många av de som var med har bott runt i Nacka, så resan väckte så många minnen som vi alla tog del av. Turen avslutades med en finare lunch alternativt eftermiddagskaffe i restaurangen på Ektorps Seniorcenter där de fina samtalen och skratten fortsatte.

Under mina 24 år i Nacka kommun har jag alltid satt service och kundbemötande högt så ”Guldkant på hemmet” är väl vad vi alla vill ha på ålderdomens höst!

Efter semestern skall jag träffa Pia Pantzar och Lise-Lotte Schill-Brown (projektledare för Båthöjden Plaza (privat anordnare), och tanken är att alla äldreboende i Nacka oavsett kommunal eller privat anordnare skall kunna erbjuda de boende bussturer i framtiden.

Det här inlägget postades i Innovationsgalan, Nästa Steg inspiration. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar