Nästa steg i höst

Nu är de allra flesta tillbaks från semestertider och lata dagar i hängmattan och redo för att hösten och nya aktiviteter inom Nästa Steg. Höstens aktiviteter inom Nästa steg kommer att vara:

Konferens för medarbetare 8 September kl. 15:30-17:30
På höstens medarbetarkonferens är det fokus kreativitet – bränslet som för oss framåt i en innovationsprocess. Vi utforskar vår egna och andras kreativitet genom olika interaktiva övningar, bland annat hur kan vi proaktivt lösa problem med minskade resurser. Anmälan: här senast 26 augusti

Innovationsgalan 27 sep
Innovationsgalan närmar sig med stormsteg! Den sista juni var sista dagen för att anmäla bidrag vilket automatiskt innebar platser på galamiddagen då vinnarna kommer att utses. Förberedelserna pågår för fullt och vi ser fram emot Nacka kommuns första innovationsgala.

Innovationsturné i oktober
Platserna till höstens innovationsworkshops bokades snabbt upp och nu kommer en ny chans. Under innovationsworkshoparna kommer vi till er arbetsplats och inspirerar och utforskar vad ert nästa steg är för att skapa ännu mer värde för Nackas medborgare.
Anmäl er genom att skicka ett mail till nastasteg@nacka.se

Vi ser fram emot en händelserik höst!

Maja Frankel
Det här inlägget postades i Anmälan till Innovationsturnén, Innovationsgalan, kreativ på jobbet. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar