Veckans utmaning: Skriv ett inlägg i Äventyrsbloggen

Här kommer en uppmaning till er om att använda Äventyrsbloggen som en plattform för att dela med er av era insikter om hur ni kan skapa ännu mer värde för Nackas medborgare.

Dela med era lärdomar och erfarenheter till varandra, liksom de innovationer ni satt igång att arbeta med. Eller om de innovationer ni inte riktigt lyckats komma igång med. Vilka är era största utmaningar i dagsläget? Vilka är möjligheterna?

På Äventyrsbloggen välkomnas alla inlägg, korta som långa. Här finns inget krav på form eller längd, en länk eller ett citat är lika mycket värd som en essä. Sätt igång och skriv ner några rader redan nu eller boka in en reflektionsstund i kalendern.

Vi ser fram emot alla era bidrag!

Hedvig Blext
Det här inlägget postades i Veckans utmaning. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar