Vårbrev om Nacka Nästa Steg

Sommaren 2010 fick Ni ett sommarbrev av mig där jag berättade om vad jag själv tänkte göra för att bidra till förnyelse och innovation i nackasamhället. Det som är Nackas puls och kännetecken; att alltid ligga i framkant, pröva nytt och uppfattas som en innovativ kommun. I brevet kunde Ni läsa hur det gick med min omvärldsspaning och mina ledningsgruppsmöten.

Nu är det hög tid att medarbetarna får jobba med innovationer och får information om vad Nacka Nästa Steg är. Därför vill jag också uppmana Er alla att ge minst två medarbetare chansen att få delta på sopplunchen den 13 april på eftermiddagen.

Det blir en inspirationsdag kring hur de skapar sig tid och rum för innovation, time management mm och de får utforska vad de själva respektive sin chef kan göra för att de ska skapa ännu mer värde för Nackas medborgare. Anmälan er senast den 31 april på: http://proof.nacka.se/enkatpoll.asp?ProofID=18762

Sist men inte minst, anmäl Era bidrag till innovationsgalan den 27 september. Det blir en rolig, givande och spännande tillställning kan jag lova! Det handlar om vilka som vill och vågar satsa på att skapa ännu mer värde för Nackas medborgare. Anmäler man en innovation blir man automatiskt inbjuden till galan, så säkra en plats till denna spännande och roliga gala som kommer att återkomma varje år.. De vinnande bidragen kommer att belönas med fina priser. Kriterierna hittar Ni på: http://blogg.nacka.se/nastasteg/2010/11/29/kriterier-for-bidrag-till-innovationsgalan/

Jag önskar Er alla en trevlig vecka!

Lennart

Lennart Jonasson
Det här inlägget postades i Nästa Steg inspiration. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar