Om projektledarna bakom Nästa Steg

Maja Frankel, Processledare & konceptutvecklare Nästa Steg

Maja arbetar främst med förändringsarbete och organisationsutveckling. Maja är grundare och VD på konsultbyrån Frankel & Friends och har tidigare bl.a. jobbat som ungdomsambassadör på svenska Unicef och gett ut boken Vår förbannade Rätt. Maja har en fil. kand. i Medie- och kommunikationsvetenskap och Mänskliga Rättigheter och är utbildad vid Kaospiloterna. Maja har har verkat som föreläsare och inspiratör och utbildare under närmare tio år. Maja sitter sedan 2007 i svenska Unicefs styrelse och sedan början av 2010 i Social entreprenurship forum:s styrelse.

Sara Wallén, Processledare Nästa Steg

Sara är utbildad Kaospilot i Århus och antropolog från Stockholms Universitet. Hon brinner för en effektivare och mer spännande arbetsplats där glädje och utveckling är i fokus. Sara har tidigare arbetat som organisationskonsult bland annat i Shanghai, Tel Aviv, Nederländerna. På Köpenhamns Handelshögskola (www.cbs.dkk) jobbade hon som kursledare och konceptuvecklare för kursen Instant Innovation där utvecklingen av innovationer var i fokus.

Hedvig Blext, Projektkoordinator & bloggredaktör Nästa Steg

Hedvig har en ekonomie magister med inriktning marknadsföring från Stockholms universitet. Hon brinner för strategisk kommunikation och för konsten att skapa långsiktiga relationer. Hedvig har bland annat frilansat som redaktör för Resekoll.se, föreläst inom Corporate Storytelling och  jobbat som PR-assistent på Re: Public Relations.

Hedvig Blext
Det här inlägget postades i Om projektledarna bakom Nästa Steg. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar