Vad händer inom ramen för Nästa Steg under 2011?

Träffpunkt innovation

Den 17 februari ägde Träffpunkt Innovation rum i Lavallhallen i Järla Sjö. Syftet med eftermiddagen var att skapa en dialog mellan medarbetare och ledare kring frågan hur vi kan stimulera individen och organisationen till innovation. Läs mer om eftermiddagen här.

Gott & Blandat –  Nacka stadshus

Den 25 mars kl 9.00-16.00 bjuder vi in alla medarbetare till en heldag om att bli digital och hur ett mer flexibelt arbetssätt kan leda till nya kreativa höjder. Stockholms improvisationsteater kommer att finnas på plats och garanterar en skrattfest. Anmäl dig på KanalN.

Sopplunch för medarbetare – Lavallhallen i Järla Sjö

Den 13 april kl 12:00-17:00 är samtliga medarbetare från olika enheter och privata anordnare inbjudna till en inspirationsdag med fokus på kreativitet och vad du som medarbetare behöver för att bli ännu mer innovativ. Anmälan gör du här.

Innovationsturnén

Den populära innovationsturnén fortsätter där ni som medarbetare och ledare får hjälp av Nästa Stegs projektledare. Vi hjälper er med att identifiera alternativa lösningar och komma igång med era innovationer. För mer information och anmälan. Ni kan även skicka en intresseanmälan till nastasteg@nacka.se. Först till kvarn gäller.

Coachinghjälp i ditt innovationsarbete

Utnyttja denna chans om ni upplever att ni har kört fast och behöver inspiration och tips på hur ni skall komma vidare i innovationsprocessen. Intresserad? Skicka en intresseanmälan till nastasteg@nacka.se.

Innovationsgalan

Den 27 september slår Nacka kommun upp dörrarna för Innovationsgalan 2011. Vi uppmärksammar de innovationer som utforskats under 2010-2011 och ger en belöning på vägen.

Fortsätt att skicka in era nomineringar av bidrag till Innovationsgalan. Anmälan kommer vara öppen fram till 30 juni. Anmälningsformuläret finner ni här.

Har ni redan anmält en innovation till innovationsgalan? Nu får ni mer tid att fila vidare på er innovation och vill ni därför skicka in en ny anmälan senare i vår för att uppdatera några bitar, anmäler ni bidraget genom att fylla i anmälningsformuläret här. Senaste anmälningsdag är 31 augusti.

Kriterierna för att anmäla ett bidrag är oförändrade. Läs mer här.

Hedvig Blext
Det här inlägget postades i Nästa Steg inspiration. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar