Tuula Aula blir en återkommande inspiratör på Äventyrsbloggen

Förra året fick Optimus och Kristallens förskolor i Nacka motta Kvalitetsutmärkelsen Bättre Skola 2010.

Tuula Aula, rektor för förskolorna är däremot inte den som lutar sig tillbaka efter en sådan utmärkelse. Tuula och hennes personal är istället förespråkare för ett ständigt förbättringsarbete. Ett besök på förskolorna får oss snart att förstå att det råder en sällan skådad stolthet och passion bland personalen. “Allt är möjligt!” är den grundinställning som genomsyrar verksamheten.

Det är många som är nyfikna på Tuula och den verksamhet hon leder. En intervju med Tuula om hennes syn på ledarskap, medarbetarinflytande och innovationsprojekt kommer därför bli ett återkommande inslag i Äventyrsbloggen. Håll gärna utkik efter henne varannan måndag!

Har du ett förslag på en person/personer som du skulle vilja att vi lyfte fram som inspiratör/inspiratörer här på Äventyrsbloggen? Skicka ett e-post till: nastasteg@nacka.se

Hedvig Blext
Det här inlägget postades i Nästa Steg inspiration, Veckans inspiratör. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar