Bidra med inspiration till Äventyrsbloggen- vinn biobiljetter

Om erfarenhet är den främste läraren i en människas liv så är berättelser den näst bästa. Forskare har länge kunnat påvisa att de mest värdefulla berättelserna inom organisationer är de som kommer från personliga erfarenheter, idéer och funderingar rörande nuet samt från personliga visioner om framtiden.

Därför efterlyser vi fler bidrag från er till Äventyrsbloggen. Det är ni som har de största kunskaperna om och omkring arbetet i Nacka kommun. Dela med era lärdomar och erfarenheter till varandra, liksom de innovationer ni satt igång att arbeta med. Eller om de innovationer ni inte riktigt lyckats komma igång med. Vilka är era största utmaningar i dagsläget? Vilka är möjligheterna? Inläggen kan vara korta liksom långa.

En gång i månaden kommer vi utnämna en vinnare av två biobiljetter. Det mest inspirerande bidraget vinner!

Hedvig Blext
Det här inlägget postades i Nästa Steg inspiration. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar