Veckans utmaning: En långpromenad i onsdagssolen

D-vitamin har visat sig ha omfattande fördelar för vår hälsa. Att vi i Sverige får i oss för lite D-vitamin från solen under vinterhalvåret är knappast någon nyhet. Glädjande nog krävs det inte mycket UV-strålning för att kroppen ska få tillräckligt med D-vitamin. Normalt sett räcker det faktiskt med 10–15 minuter i sommarsol på ansikte och armar för att täcka dagsbehovet.

SMHI:s prognos denna vecka skvallrar om en solig onsdag i Stockholm. Även om solen inte är lika stark på vintern som under sommaren, vill vi uppmuntra er till att boka in en skön långpromenad. Den friska luften hoppas vi ska ge er ny inspiration till att utveckla er innovationsidé.

Vi önskar er en inspirerande promenad i onsdagssolen!

Hedvig Blext
Det här inlägget postades i Nästa Steg inspiration, Veckans utmaning. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar