Julnytt från Karriärgallerian

Jobblotsen, en del av Karriärgallerian, får in 13 unga vuxna både från kommunen och från Arbetsförmedlingen, som ska gå en väktarutbildning på åtta veckor, hälften teori och hälften praktik med syfte att skapa arbete. Första introduktionen sker onsdag 22 december, och själva utbildningen börjar den 17 januari.

Fisksätra ungdomsråd, där Karriärgallerian/Av egen kraft haft ett finger med i spelet, hade stor invigningsfest lördag 12 december. Över 200 ungdomar slöt upp, och Fisksätra ungdomsråd är nu Sveriges snabbast växande! Läs mer på deras Facebooksida eller på fisksatra.nu

Ska bli spännande att se hur 2011 utvecklar sig…

God Jul & Gott Nytt År!
önskar Karriärgallerian

Malin Westerback
Det här inlägget postades i Nästa Steg inspiration. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar