Karriärgallerian i vinterskrud

Lite julgodis från Karriärgallerian:

Var ska vi bo?
Vi håller fortfarande på med lokalfrågan för nästa år. Ingenting bestämt ännu med vi har lite på gång i centrala Nacka. Vi vill gärna hamna i en miljö som känns spännande och lockande för unga människor.

Karriärgallerian på turné
Aktörsgruppen (vägledaren tillsammans med Business minds, Av Egen Kraft, Jobblotsen och Arbetscentrum ) ska på ”infoturné” under december. Vi ska på frukostmöte hos socialtjänsten den 10/12 och till Vuxenutbildningen LärKaN den14/12. Förstås för att göra Karriärgallerian känd för alla och därmed förhoppningsvis nå fler som kan ha glädje och nytta av oss!

Regeringsbesök
I november fick vi besök av integrations- och jämställdhetsdepartementet, som kom för att stämma av arbetet med det urbana utvecklingsavtalet, där Karriärgallerian är en del. Vi diskuterade hur föreningarnas medverkan i det lokala samarbetet fungerat och hur det framtida utvecklingsarbetet skulle kunna se ut. Fisksätra ungdomsråd deltog aktivt i dialogen.


Förberedelser inför besöket från integrations- och jämställdhetsdepartementet.


Fisksätra ungdomsråd berättade om sina idéer…


…för intresserade åhörare.

Malin Westerback
Det här inlägget postades i Nästa Steg inspiration. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar