Yes, det fungerar!

En uppdatering sen sist…

Efter att ha arbetat intensivt med materialet från Levande historia gick vi över till “vanlig undervisning” genom att ge  en positiv förstärkning i form av en riktig guldstjärna (inhandlad på Panduro).

Alla elever fick svara på frågan: Vad är du duktig på? Jag är duktig på……..
Klassen klappade sedan i händerna och hurrade för varje person. Sedan satte jag fast en guldstjärna på tröjan och gick till nästa elev och upprepade hela ceremonin.  Klassen skrattade och flamsade och hade mycket roligt.
Sedan gick vi över till provgenomgång och eleverna log och var fortfarande pigga och glada.

På fredag har vi traditionellt prov.

(Läs även Ninnis tidigare inlägg här).

Ninni Lindberg
Det här inlägget postades i Nästa Steg inspiration. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar