Veckans utmaning: Inspirationslunch

Från och med idag och måndagarna fram till innovationsgalan kommer vi att kasta ut en ny utmaning till er som tagit en stafettpinne!
Se veckans utmaning som stöd, inspiration och en sporre på vägen i HUR ni kan fortsätta framåt med era innovationsidéer.
Självklart uppmuntrar vi er sedan att smitta av er och återkoppla här på bloggen med hur ni tog er an utmaningen och hur det gick!

Ni som ännu inte har haffat tag i en stafettpinne – anmäl er direkt i bildspelet högst upp på sidan med namn och epostadress. Här kan ni även läsa mer om vad det innebär att ha en stafettpinne.

Veckans utmaning
Fundera ut en person som inspirerar dig och som du länge har velat träffa! Personen kan för dig vara känd eller okänd. Kanske är det någon talare du en gång lyssnat till, kanske någon medarbetare från en helt lik eller olik verksamhet, kanske någon som är mycket äldre eller mycket yngre än du, kanske någon från en annan kommun…? Vem skulle kunna ge dig nya spännande synvinklar och stöd framåt med din innovation?
Bjud sedan er båda på lunch någon dag i denna vecka och fyll på med inspiration till din potentiella innovation du just nu är igång och testar.

Smaklig måltid och lycka till!

Klara Kviberg
Det här inlägget postades i Nästa Steg inspiration, Veckans utmaning. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar