Filmen “UP” födde en idé om en äventyrsbok


Klipp från “Up” när Carl bläddrar igenom hans och hans frus äventyrsbok

Efter att ha sett Pixars senaste film Up föddes tankarna; Varför inte skapa en äventyrsbok för Nacka och processen Nästa Steg och låta den vara kärnan och kuggen? En plats  att samla erfarenheter och inspirera varandra under våra upptäcktsresor? Sen att kalla det äventyr istället för mål skulle vara ett sätt att göra det lika innovativt som målet med processen!

Sagt och gjort, resultatet blev den här äventyrsbloggen. Den är till för alla - dig som anställd inom Nacka kommun och/eller medborgare i Nacka. Samt alla utöver det som vill ta del av och följa det som försiggår inom Nästa Steg.

Vill du publicera ett inlägg klicka här så berättar vi hur du gör.

Vi ser fortsatt fram emot att följa era äventyr!

Klara Kviberg
Det här inlägget postades i Nästa Steg inspiration. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar