Hur och varför ska jag ta en stafettpinne?

Har du en idé för en potentiell innovation som kan skapa ännu mer värde för Nackas medborgare och göra Nacka kommun ännu bättre? Anta utmaningen du också!

Genom att ta dig an en stafettpinne är det inte längre bara en idé, du har även tagit nästa steg till att börja förverkliga den. Du har vågat göra ett första “commitment”. Vi uppmuntrar dig till att börja testa och våga misslyckas. En idé som är testad är så mycket mer värd än en otestad. Vågar du så vinner du många lärdomar på vägen. Förhoppningsvis leder processen framåt till bra misslyckanden och fler nya idéer. Och tänk – den kan rentav lyckas!

När du åtagit dig en stafettpinne är ditt/ert uppdrag att inspirera andra i Nacka genom att bidra med både reflektionsinlägg och berättelser här i Äventyrsbloggen från din/er resa framåt. Berätta om din potentiella idé, de första stegen framåt och vilka utmaningar du stöter på på vägen. Återkom och berätta hur du löste utmaningarna. Släng ut en reflektionsfråga till övriga läsare för att få hjälp att komma vidare. Smitta av dig med vilka resultat ni når på vägen, små som stora. När det sen börjar närma sig den 31 augusti summera din resa och anmäl ditt/ert bidrag till innovationsgalan!*

När du/ni känner er redo och har testat er innovation, lämnar du/ni stafettpinnen vidare till en kollega och äventyret fortsätter. Berätta på bloggen till vem stafettpinnen går vidare till!

*Den 31 augusti 2011 är sista dag för anmälan av bidrag till galan. Galan går sedan av stapeln den 27 september 2011. Anmälan av bidrag går att göra här.
Håll utkik efter ytterligare information på äventyrsbloggen.

Klara Kviberg
Det här inlägget postades i Om stafettpinnar & att göra inlägg på Äventyrsbloggen. Bokmärk permalänken. 2 kommentar